Neft Vodka

WELKOM BIJ SIBERIË

Terwijl de hippies en de disco regeerde als popcultuur in het midden van de jaren 1970, was er een opkomst van iets anders in Rusland. Enorme olievelden werden ontdekt in Siberië met de belofte welvaart.

Drie jonge Russische ingenieurs gingen op avontuur naar de meest afgelegen gebieden van Siberië op jacht naar het zwarte goud.

HET VERSLAAN VAN DE EXTREMEN

Boren van putten en de ontwikkeling van olievelden was geen makkelijke klus - deze jongens verlegden elke dag de grenzen. Extreme leefomstandigheden, onverzoenlijk Siberisch koud, en het harde werken nam zijn een ​​tol op het lichaam en geest van deze jongens. Hoe hebben ze deze extremen het hoofd kunnen bieden? Vodka is waarschijnlijk de sleutel tot overleving van de Siberische olie druk. De wodka geserveerd met hun schamele voedselrantsoenen was goed genoeg om de geesten te verwarmen - maar de mannen wisten dat het beter zou worden.SMAAK VOOR DE MOOISTE EN BESTE
Met al het succes en geld hadden de drie olie pioniers het plan en de middelen om hun eigen high-grade Vodka te distilleren - precies hoe ze gedacht hadden. Vodka zoals het bedoeld is. Vodka van oliemannen voor oliemannen. 

Ze noemden het NEFT, olie in het Russisch, om deze natuurlijke bronnen die hen welvaart gebracht hadden te eren.

MADE IN OOSTENRIJK
Ze namen hun formule mee naar Oostenrijk, waar hun Russische Vodka deskundigheid werd verenigd met het beste Oostenrijkse graan en vers lokaal bronwater uit de bergen. Ze wilden de beste Vodka produceren. Vandaag de dag, wordt NEFT Vodka geproduceerd op basis van hun technische visie, technologische kennis en ervaring. Altijd gedistilleerd en gefilterd op het juiste niveau. 

Verpakt als meest efficiënte en milieuvriendelijke, NEFT- gewoon de meest onvervalste Vodka in de wereld.

meer info; info@drankengroothandelhetzwijgertje.nl
Share by: