Franklin & Sons

Maak kennis met Franklin & Sons (Nieuw in Nederland)

Maak kennis met de ambachtelijk bereide, exclusieve tonics en mixers van Franklin & Sons, die perfect bij de allerbeste ambachtelijke sterkedrank passen. De eerste producten zagen in 1886 het levenslicht en werden verkocht vanuit de kleine confiserie van de familie in 171 High Street, Rickmansworth, Londen. 

Vanaf dat moment ging de bal aan het rollen en begonnen de drie broers Franklin hun zelfgemaakte frisdranken met succes te verkopen. Vandaag, ruim honderd jaar later, vieren we dat succes met een assortiment drankjes die unieke ingrediënten combineren en zo garant staan voor de uitmuntende smaak van Franklin, zonder ooit afbreuk te doen aan de sterkedrank waarmee ze het glas delen.
 
Alle drankjes van Franklin & Sons bevatten alleen natuurlijke aroma’s, extracten en kleurstoffen. Er komen geen conserveringsmiddelen of zoetstoffen aan te pas.linea


De gebroeders Franklin begonnen aan hun missie om Victoriaans Groot-Brittannië kennis te laten maken met nieuwe smaken. Daarvoor gebruikten ze de beste natuurlijke ingrediënten uit de hele wereld. Ze verwierven al snel faam als experts in authentieke, hoogwaardige bereidingen op basis van heerlijke, nauwgezet uitgekozen ingrediënten. Die geest wordt vandaag voortgezet met het nieuwe assortiment exclusieve tonics en mixers, die een droomhuwelijk aangaan met sterkedrank.
 
Elke variant wordt bereid met het schitterende bronwater uit Staffordshire, dat de aroma’s van elke drank aanvult en zelfs de meest subtiele smaken naar boven haalt. De tonics van Franklin & Sons bevatten geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen en zijn volledig glutenvrij.
 
Ontdek de unieke combinatie van botanische aroma’s die garant staat voor de frisse, heldere en verfijnde smaak van ons assortiment tonics.

Sinds 1 november 2016 is Drankengroothandel het Zwijgertje importeur van dit mooie merk Tonic & mixers. Voor meer informatie neemt u natuurlijk even contact met ons op; info@franklinandsons.nlShare by: