Onze merken

Drankengroothandel Het Zwijgertje BV is dé groothandel voor alcoholhoudende dranken vanuit en bestemd voor de Nederlandse, Belgische, Spaanse en Duitse markt als het gaat om typische en/of unieke producten.Ooit gestart op het waddeneiland Ameland met het vermarkten van het Amelander likeur Zwijgertje, nu importeren en verkopen wij diverse dranken met een verhaal vanaf onze locatie in Oldenzaal. Wij zijn tevens de producent van het het Vlielandse Struner en Ricks Dry Gin.

Wij beschikken daarnaast over een mooi assortiment dranken zoals Gins, Genevers en likeuren die wij distribueren in het slijterij kanaal en de horeca. Denk hierbij aan oa het Valkenburgs Nipje en Noord Beerenburg.

Wij zijn oa exclusief importeur van de merken Franklin & Sons Tonic & mixers, Sharish Gin, Sikkim Gin, Mutus Vermouth, Ginbraltar Gin, Buffel Gin Helsinki Gin , House of Elrick Gin, Sabatini Gin, David Gin, Kokoro Gin en Neft Vodka.

Drankengroothandel Het Zwijgertje BV onderscheidt zich door het unieke karakter van haar binnen en buitenlandse producten, een hoge uitleveringsgraad en spraakmakende acties.

Mogen wij ook kennismaken met u?
Share by: